maanantai 24. helmikuuta 2014

Blogihaaste, pintaa syvemmälle...



Sain ensimmäisen blogihaasteeni Lätkävaimon blogin kirjoittajalta, Elinalta kiitos. Tehtävänanto oli seuraavanlainen :

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän tulee valita 11 bloggaajaa, jolla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun tulee kertoa kenet olet haastanut.
6. Kerro kuka sinut haastoi, ei takaisin haastamista.

11 asiaa minusta: 

1. Olen syntynyt ja asunut ensimmäiset vuoteni Kemissä. Pohjoisen tyttö siis ; )

2. Sen jälkeen olen nuoruuteni aikana muuttanut seitsemän kertaa. Nyt haluaisimme löytää perheellemme pysyvän, käytännöllisen unelmakodin.

3. Minulla on hymykuopat : )

4. Rakastan musiikkia ja laulamista, sekä haaveilen salaa esiintyväni isoilla areenoilla.

5. Olen entinen kilpaurheilija. Parhaaksi saavutukseni voisin sanoa Kalevankisoissa pronssia vuonna 2005, tuloksella 13,20.

6. Ajoin ensimmäisen oman autoni lunastukseen kahdessa päivässä. Hups.. No kenellekkään ei käynyt onneksi mitään, ja hyvä että ajotaidot on kehittyneet noista teinivuosista.

7. Tykkään pyykinpesusta ja lajittelusta, mutta inhoan tiskaamista.

8. Kolmas lapsemme syntyi täysin laskettuna päivänä. Aika harvinaista, täsmällinen poika..

9. Lempi kotiruokani on lasagne.

10. Koira vai kissa? Ehdottomasti koira, ja haaveissa olisi perheen lisäykseksi koira, kunhan lapset ovat vähän vanhempia.

11. Kaikilla pojillamme on sama toinen nimi.

Elinalta saamani kysymykset ja niihin vastaukset : 

1. Kumman laitat leivälle ensin juuston vai kinkun? Vai laitatko kumpaakaan? Ehdottomasti juuston, koska en käytä levitteitä. Tosin tällä hetkellä olen jättänyt ruokavaliostani leivän pois.

2. Voisitko ryhtyä yrittäjäksi vai oletko kenties jo? Miksi tai miksi ei? En ole, mutta haaveena on aina ollut oma kahvila. Nyt kun lapset on niin pieniä niin en usko, että se olisi mahdollista. Ehkäpä tulevaisuudessa voisin nähdä itseni yrittäjänä.

3. Miten huolehdit hyvinvoinnistasi? Ainakin yritän syödä terveellisesti, sekä liikkua ja nukkua mahdollisuuksien mukaan ; )

4. Ketä ihmistä ( lähipiiristä tai julkisuudesta ) arvostat eniten? Tähän on vaikea sanoa vain yhtä, joten vastaan vanhempiani, sekä rakasta miestäni.

5. Mikä on salainen paheesi? Kun hermostun, puren kynsiäni.

6. Mitä urheilulajia seuraat mieluiten katsomsta/televisiosta? Mitä urheilulajia harrastat mieluiten itse? Seuraan mieluiten televisiosta yleisurheilua. En ainoastaan siksi, että itse olen entinen yleisurheilija vaan siksi, että se on niin hieno monipuolinen laji. Tällä hetkellä harrastukset on aika vähäiset ( jumpat ja sali ) , mutta haluaisin päästä tanssitunneille. Vakiotansseja ja lattareita, kunhan saisin vielä miehen mukaan, niin se olisi täydellistä!

7. Mikä on hienoin tapahtuma missä olet ollut mukana? Miksi juuri se? Täytyy vastata ehkä itsekkäästi omat hääni. Sain elämäni miehen ja kaikki meille rakkaat ihmiset olivat sitä todistamassa. Lisäksi bändi oli aivan mahtava, ja meininki katossa alusta loppuun. Aurinko paistoi ja sanoessamme tahdon, saimme ihailla mitä ihaninta merinäköalaa. Kaikki tapahtumassa onnistui. Kiitos vielä kaikille mukana olijoille!

8. Laitatko mielelläsi ruokaa? Ja mitä valmistat mieluiten? Laitan mielelläni ruokaa ja haluaisin laittaa sekä leipoa enemmänkin, jos siihen olisi aikaa. Toiveena olisi kehittyä ruoan laittajana ja kokeilla uusia reseptejä. En osaa sanoa mitään yhtä suosikki ruokaa.

9. Mistä tekemästäsi asiasta olet ylpeä? Täytyy ihan ehdottomasti sanoa lapset. Olen synnyttänyt kolme rakasta poikaamme turvallisesti tähän maailmaan. Mikään ei korvaa sitä tunnetta!

10. Minne lähtisit lomailemaan jos voisit lähteä minne haluat? Kenet ottaisit mukaan? Lähtisin lomalle mieheni kanssa kahdestaan, koska emme ole vieläkään neljän ja puolen avioliittovuoden jälkeen päässeet häämatkalle. Se olisi tavoitteena muutaman vuoden päästä, kun lapset ovat vähän vanhempia.

11. Kerro jokin sinulle sattunut kommellus? Mitä, missä ja milloin? Naurattiko heti vai vasta myöhemmin? Hyvä ystäväni muisti kertoa, että kun ylä-aste ikäisenä keitin ensimmäistä kertaa spagettia jätin sen lillumaan keitinveteen. Siitä sitten tarjosin hänellekkin. Siinä tilanteessa ei vielä naurattanut, vaan nolostutti, kun kaverini huomautti asiasta. Myöhemmin ollaan kyllä yhdessä naurettu.. No niin, tähän asti haaste suoritettu.

Seuraavaksi omat 11 kysymystäni : 

1. Mikä on lempi tv sarjasi tällä hetkellä?

2. Oletko iltavirkku vai aamutorkku?

3. Mitkä ovat kolme tärkeintä asiaa elämässäsi?

4. Mistä vuodenajasta pidät eniten ja miksi?

5. Jos saisit valita, missä olisit juuri nyt?

6. Mistä unelmoit? Vai oletko jo saavuttanut unelmasi?

7. Särkänniemi vai Linnanmäki, miksi?

8. Mikä on lempi harrastuksesi?

 9. Mitä tavaraa, tai tuotetta et vaihtaisi toiseen ?

10. Millaista musiikkia kuuntelet?

11. Millä tavalla rentoudut?

Koska aikani on rajallista kolmen pienen lapsen äitinä, en valitettavasti kerkeä seuraamaan hirveän montaa blogia. Suurimmalla osalla blogeista, joita seuraan on lukijoita enemmän kuin tuo 200. Siksi en pystynyt mitenkään haastaa ihan tuota 11 bloggaajaa..

Haastan seuraavien blogien kirjoittajat:

Meidän Harmoniaa
Mutsimatskua
VillaILONA
Willa Fox
If you Can Dream It, You Can Do It



1 kommentti:

  1. Kiitos haasteesta! Koitan ehtiä toteuttamaan! Ja täältähän löytyi kiva blogi. :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi : )